Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden:

Afspraken

Acupunctuur bij Marlijn werkt alleen volgens afspraak. Afspraken die niet kunnen worden nagekomen door de cliënten dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling door te worden afgezegd. Dit kan telefonisch 06-30407495 of per email: marlijn.schenderling@zonnet.nl

Bij het niet afzeggen binnen de gestelde termijn, behoudt Acupunctuur bij Marlijn zich het recht om het bijhorende tarief van de niet nagekomen afspraak bij de cliënt in rekening te brengen.

Behandelovereenkomst  

Naast het zorgvuldig omgaan met je gegevens (AVG) zal ik jou om toestemming vragen om je te behandelen. Dit betekent dat ik je  bij de aanvang van het eerste consult voor acupunctuur zal vragen een behandelovereenkomst te tekenen.

Betalingen

Uw nota voor uw acupunctuurbehandeling zult u digitaal per e-mail ontvangen. Deze nota kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVA en de meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten. Dit betekent in de praktijk dat als u aanvullend verzekerd bent, de consulten voor een groot deel worden vergoed. 

Het is aan te raden aan om vooraf de voorwaarden van uw polis te lezen of even contact op te nemen met uw verzekeraar. Meer algemene informatie over vergoedingen kunt u vinden op de website van de NVA (Nederlandse Vereniging Acupunctuur).                                             

Klachten en geschillen

Kwaliteit van werken staat bij Acupunctuur bij Marlijn voorop. Desondanks kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de wijze waarop u bent geholpen. Indien u een klacht heeft over de behandeling kunt u dit altijd aangeven. U kunt dit in eerste instantie bij uw behandelaar aangeven om samen tot een oplossing te komen. Wanneer u er samen niet uitkomt kunt u meer informatie hierover vinden op de website van de NVA-website. (Nederlandse Vereniging Acupunctuur)

Lidmaatschap 

Marlijn Schenderling is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en de KAB.